Kies voor zonnepanelen van SFelek.

Bij SFelek zorgen we voor een correcte plaatsing van de zonnepanelen om een optimale werking en rendement van uw zonne-energiesysteem te garanderen.

Contacteer ons

Schakel over op duurzame energie met SFelek

Bij SFelek zijn we gespecialiseerd in zonnepanelen en bieden we hoogwaardige oplossingen voor de installatie van zonne-energiesystemen. We werken met verschillende topmerken zonnepanelen om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit en prestaties leveren aan onze klanten.

Vrijblijvende prijsofferte 

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en bieden we een eerlijk en open gesprek over de mogelijkheden. Ons team van experts zal uw situatie analyseren en de optimale oplossing voor uw woning of bedrijf voorstellen.

Contact 

Waarom kiezen voor zonnepanelen van SFelek?

Met zonnepanelen kunt u uw elektriciteitskosten aanzienlijk verminderen door gebruik te maken van de gratis energie van de zon.

Dankzij de dalende prijzen van zonnepanelen en de mogelijke overheidssteun kunt u uw investering in zonnepanelen binnen een relatief korte tijd terugverdienen.

Door over te schakelen op zonne-energie draagt u bij aan een schonere en duurzamere toekomst, waarbij de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Over ons 

Kies voor een Thuisbatterij van SFelek.

Optimaliseer uw energiegebruik met een thuisbatterij van SFelek

Contacteer ons

Schakel over op een thuisbatterij

Bij SFelek begrijpen we het belang van het maximaliseren van de opbrengst van uw zonnepanelen en het optimaliseren van uw energiegebruik. Daarom bieden we hoogwaardige thuisbatterijen aan die u in staat stellen om overtollige energie op te slaan voor later gebruik.

Vrijblijvende prijsofferte 

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

Onze batterij stelt u in staat om energie op te slaan tijdens piekuren wanneer de elektriciteitsprijs laag is en deze energie te gebruiken tijdens piekuren wanneer de elektriciteitsprijs hoog is. Hierdoor kunt u uw energiekosten verder verlagen en profiteren van een dynamisch elektriciteitscontract.

Contact 

Waarom kiezen voor een thuisbatterij van SFelek?

Met een thuisbatterij kunt u uw eigen opgewekte energie opslaan en deze gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Dit maximaliseert uw zelfconsumptie en minimaliseert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Door gebruik te maken van opgeslagen energie tijdens dure piekuren, kunt u uw energiekosten verlagen en profiteren van voordelige tarieven.

Met een thuisbatterij kunt u minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet en zelfvoorzienend worden wat betreft uw energiebehoeften.

Door overtollige zonne-energie op te slaan en te gebruiken, draagt u bij aan een duurzamere energievoorziening en vermindert u uw CO2-uitstoot.

Over ons 

Kies voor een laadpaal van SFelek.

Duurzaam laden met SFelek

Contacteer ons

Schakel over op duurzame brandstof met SFelek

Bij SFelek bieden we hoogwaardige laadpalen aan waarmee u uw elektrische voertuig op een efficiГ«nte en duurzame manier kunt opladen. We begrijpen dat het belangrijk is om uw voertuig te kunnen opladen met energie die u zelf hebt opgewekt, en daarom bieden we laadpalen aan die kunnen schakelen tussen netstroom en zonne-energie.

Vrijblijvende prijsofferte 

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

Bij SFelek zorgen we voor een naadloze installatie van uw laadpaal, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en de mogelijkheden van uw elektrische installatie. We zorgen voor een veilige en betrouwbare laadoplossing, zodat u altijd met een gerust hart uw elektrische voertuig kunt opladen.

Contact 

Waarom kiezen voor een laadpaal van SFelek?

Met een slimme laadpaal kunt u uw auto opladen met energie die u zelf niet verbruikt. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van uw zonne-energiesysteem en kunt u uw laadkosten verlagen.

Door uw auto op te laden met zonne-energie vermindert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

Onze laadpalen kunnen schakelen tussen netstroom en zonne-energiestroom, zodat u altijd kunt profiteren van de beschikbare zonnestroom wanneer deze voldoende is.

Over ons 

Kies voor elektriciteit van SFelek.

Veiligheid en expertise met SFelek

Contacteer ons

SFelek is uw partner voor algemene elektriciteitswerken 

Bij SFelek zijn we gespecialiseerd in elektriciteitswerken en bieden we hoogwaardige oplossingen voor zowel industriele als elektrotechnische installaties. Ons ervaren team beschikt over de nodige expertise en middelen om zowel kleine als grote projecten uit te voeren, volgens de strengste veiligheidsvoorschriften.

Vrijblijvende prijsofferte 

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

Bij SFelek bieden we een breed scala aan elektriciteitswerken, waaronder installatie, onderhoud en herstellingen. Of u nu een elektrische installatie wilt laten plaatsen in uw woning of een grootschalig industrieel project wilt realiseren, we staan klaar om u te ondersteunen.

Contact 

Waarom kiezen voor elektriciteit van SFelek?

Elektriciteitswerken vereisen een professionele aanpak om de veiligheid te waarborgen. Bij SFelek werken we volgens de hoogste veiligheidsstandaarden en zorgen we voor een correcte installatie, onderhoud en ondersteuning van uw elektrische installaties.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in elektriciteitswerken. We hebben de kennis en vaardigheden om complexe projecten aan te pakken en oplossingen op maat te bieden.

We streven naar betrouwbare en duurzame oplossingen voor al uw elektrische installaties. U kunt rekenen op onze betrouwbare dienstverlening en hoogwaardige materialen.

Over ons 

Kies voor dakwerken van SFelek.

Kwaliteit en vakmanschap met SFelek

Contacteer ons

Schakel over op dakwerken met SFelek

Bij SFelek bieden we professionele dakwerken aan, waarbij we streven naar kwaliteit en vakmanschap in elk project. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herstellingen, ons ervaren team staat klaar om uw dakproject tot een succes te maken.

Vrijblijvende prijsofferte 

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

Of u nu een nieuw dak wilt laten plaatsen, uw bestaande dak wilt renoveren of dakreparaties nodig heeft, SFelek staat voor u klaar. We bieden professionele begeleiding, hoogwaardige materialen en een uitstekende uitvoering van uw dakwerken.

Contact 

Waarom kiezen voor dakwerken van SFelek?

Ons team bestaat uit ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten dakwerken. We hebben de expertise om diverse materialen en technieken toe te passen en zorgen voor een duurzaam en esthetisch dak resultaat.

We werken met hoogwaardige dakmaterialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en zorgen voor een langdurige bescherming van uw woning.

Onze dakwerken omvatten verschillende aspecten, waaronder dakbedekking, isolatie, dakgoten, dakkapellen en meer. We kunnen aan uw specifieke behoeften voldoen en een totaaloplossing bieden voor uw dakproject.

We hechten veel waarde aan open communicatie en betrokkenheid bij onze klanten. We luisteren naar uw wensen, adviseren u over de beste opties en zorgen ervoor dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

We streven ernaar om duurzame dakoplossingen te bieden die energie-efficiГ«ntie bevorderen en bijdragen aan een groenere leefomgeving.

Over ons 

interessante links

Zonne-energie groeit snel in Vlaanderen. Op de Energiekaart zien we veel zonnepanelen die al elektriciteit opwekken. De Stroomvoorspeller laat ons de productie van zonnepanelen op gemeente-, provincie- en Vlaams niveau zien. Het gebruik van zonne-energie draagt bij aan de vergroting van het aandeel hernieuwbare energiebronnen.

EnergiekaartStroomvoorspellerStudies

Steun voor zonnepanelen of verrekening in E-peil (EPB)

Bekijk de voorwaarden om steun te ontvangen voor zonnepanelen of hoe zonnepanelen in het E-peil verrekend worden. Druk op de tekst voor meer info.