SFelek BVBA is een dynamisch en ambitieus bedrijf dat is opgericht in
2010.

Wij zijn echter al veel langer actief binnen de sector. Na jaren ervaring te hebben opgedaan als werknemer hebben we besloten om zelf van start te gaan.

Contacteer ons
Text

Meer dan 20 jaar ervaring binnen ons bedrijf

Waarom kiezen voor SFelek?

Met meer dan 20 jaar ervaring in dakwerken en elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie, waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen en nog veel meer! 

Deskundig advies

SFelek biedt deskundig advies op maat voor al uw energiebehoeften. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen met betrouwbare oplossingen op het gebied van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en meer. 

Contacteer ons 

Kwaliteit

Bij SFelek staat kwaliteit voorop. We streven naar hoogwaardige oplossingen en diensten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Ons bedrijf gebruikt alleen materialen van de beste kwaliteit en leveren vakmanschap van topniveau.

Onze diensten 

Vrijblijvende prijsofferte

SFelek is actief in heel provincie Limburg en omstreken. 

Over de jaren heen hebben we werken uitgevoerd over heel Vlaanderen. In deze regio werken vormt dus geen uitdaging voor ons.

Praat met specialisten

Bent u echter op zoek naar specialisten in elektrotechnieken, zonnepanelen, of onze andere diensten die ook elders in BelgiГ en omstreken tewerkgesteld kunnen worden? 
Dan kan u terecht bij SFelek.

Betrouwbaar

Onze samenwerking met vaste en betrouwbare leveranciers zorgt ervoor dat er met kwalitatief hoogstaande producten gewerkt kan worden. We streven steeds voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en maximale klanttevredenheid. 

Kwalitatief team

Wij vormen samen met onze werknemers een hecht team, dat teamwork zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. Ieder teamlid is gepassioneerd en gemotiveerd om elk project tot een mooi en kwaliteitsvol einde te brengen.