Kies voor een warmtepomp van SFelek.

Optimaliseer uw energiegebruik met een warmtepomp van SFelek

Contacteer ons

Schakel over op een warmtepomp

Bij SFelek begrijpen we het belang van het maximaliseren van de opbrengst van uw warmtepomp en het optimaliseren van uw energiegebruik. Daarom bieden we hoogwaardige warmtepompen aan die u in staat stellen om overtollige energie op te slaan.

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

Een voordeel van een warmtepomp is dat het gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen, zoals de warmte uit de lucht, water of grond, waardoor het de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen vermindert. Hierdoor draagt het bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en helpt het bij het tegengaan van klimaatverandering. Bovendien biedt een warmtepomp zowel verwarmings- als koelingsmogelijkheden, wat zorgt voor een het hele jaar door comfortabele leefomgeving.

Waarom kiezen voor een warmtepomp van SFelek?

Sfelek heeft breed scala aan warmtepompoplossingen die passen bij verschillende behoeften en situaties passen. Of je nu een warmtepomp nodig hebt voor een klein huis of een groter commercieel gebouw, Sfelek kan mogelijk opties bieden die compatibel zijn en gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in jouw specifieke omgeving.

Ontdek de voordelen van een warmtepomp.

warmtepomp
 • Energie-efficiëntie

  Warmtepompen zijn zeer energie-efficiënt, omdat ze warmte verplaatsen in plaats van deze te genereren. Ze kunnen tot vier keer meer energie leveren dan ze verbruiken, wat resulteert in lagere energiekosten.

 • Lage operationele kosten:

  Hoewel de initiële aanschafkosten van een warmtepomp hoger kunnen zijn, zijn de operationele kosten lager door de hoge energie-efficiëntie. Dit resulteert in besparingen op de lange termijn.

 • Lange Levensduur:

  Warmtepompen hebben over het algemeen een lange levensduur, vaak 15-20 jaar of meer, mits goed onderhouden. Dit maakt ze een duurzame investering voor huisverwarming en -koeling.

 • Milieuvriendelijk:

  Warmtepompen produceren minder CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen die op fossiele brandstoffen werken. Dit draagt bij aan een vermindering van de ecologische voetafdruk en helpt bij het bestrijden van klimaatverandering.

 • Koeling en verwarming in één systeem:

  Een warmtepomp kan zowel verwarmen als koelen, waardoor je geen aparte systemen nodig hebt voor verschillende seizoenen. Dit bespaart ruimte en installatiekosten.

 • Verbeterde luchtkwaliteit:

  Warmtepompen kunnen de luchtvochtigheid in een gebouw reguleren en helpen bij het filteren van stof en andere verontreinigingen, wat resulteert in een betere binnenluchtkwaliteit.

Veel gestelde vragen bij een warmtepomp.

Hoe werkt een warmtepomp?
 • Een warmtepomp haalt warmte uit de omgeving (lucht, water of grond) en verhoogt deze warmte met behulp van compressie voordat het wordt gebruikt om een gebouw te verwarmen. Het proces is vergelijkbaar met een omgekeerde koelkast.
Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?
 • Warmtepompen zijn energiezuinig, verminderen de CO2-uitstoot, verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, en kunnen in combinatie met zonne-energie volledig hernieuwbaar zijn.
Zijn warmtepompen efficiënt in koude klimaten?
 • Moderne warmtepompen zijn ontworpen om zelfs bij lage temperaturen efficiënt te werken. Sommige modellen zijn speciaal ontwikkeld voor koudere klimaten.
Hoe zit het met de installatiekosten van een warmtepomp?
 • De installatiekosten variëren afhankelijk van het type warmtepomp, de grootte van het gebouw, de locatie en andere factoren. Over het algemeen zijn de initiële kosten hoger dan die van traditionele verwarmingssystemen, maar de besparingen op energiekosten op lange termijn kunnen dit compenseren.
Wat is de levensduur van een warmtepomp?
 • De levensduur van een warmtepomp varieert, maar met regelmatig onderhoud kan een warmtepomp 15 tot 20 jaar of langer meegaan.
Kim

Kim

Antwoordt doorgaans binnen een uur

I will be back soon

Kim
Hallo 👋
Hoe kan ik u helpen?
Whatsapp
Matt Vliegen
Matt Vliegen

Heeft net een 5 sterren review geschreven.

Great service, very professional and thrustworthy!

Super service! Eerlijke firma! Correcte en snelle plaatsing! Heel tevreden van!

Goede communicatie zeer vriendelijke en behulpzame installateur.

Vriendelijke en efficiente vertegenwoordigster. Doen wat ze beloven, stipt, correct uitgevoerd aan goed doordachte prijzen.

Zeer tevreden

Goede prijs Goede service

Wij zijn zeer tevreden over professionaliteit alsook de hulpvaardigheid bij het zoeken naar oplossingen. Zeer vlotte afhandeling! Een dikke merci aan het hele team!

Niks slechts over te vertellen.. alles liep zoals het zou moeten.

Juiste info en telefonische annulatie .....dank je

Hallo Ik ben zeer tevreden Bedankt sfelek voor alles Groetjes familie akyar.

Nous avons fait installer des panneaux solaires et une batterie l’année dernière et sommes très satisfait du service reçu La batterie ne fonctionnait pas parce que nous n’avions pas 400 volts mais les panneaux fonctionnaient très bien. Finalement après avoir changé le voltage tout est ok Très réactif,toujours contactable Merci à Gil et Omar.

Snelle sevice en klantvriendelijkheid! Werd meteen geholpen met vragen.

Vriendelijke vertegenwoordiger, goede en snelle service, bij vragen steeds een snelle reactie. Niets negatiefs op aan te merken.

Zeer correct in alle info en plaatsing. Fijne ervaring geweest .

Ik heb nu bijna een jaar geleden mijn zonnepanelen en thuisbatterij laten installeren door sfelek en tot vandaag ben ik nog altijd tevreden. Ze waren ook heel flexibel hoe ik de betaling heb kunnen doen.

Goede service, vriendelijk en goede kwaliteit

Goed geïnformeerd. Snel geholpen.

Klantvriendelijk,duidelijk en correct... Een super service en een top team... Komen hun afspraken na en ben een tevreden klant... Een aanrader voor iedereen

Heel tevreden met de installatie die ze bij mij hebben gedaan! Diverse keuzes aan omvormers, batterijen en panelen. Alles in een dag of zelfs in een middagje klaar! Goeie service. Had gevraagd voor een offerte aan een van hun verkopers en het kon al een week later geïnstalleerd worden! Echt een top service!

Zeer tevreden over de service

Binnen drie weken na onze eerste contactname waren onze zonnepanelen geplaatst, gekeurd en aangemeld! Zowel de commerciele en administratieve opvolging als de stipte, erg professionele en keurige installatie door Jaros, Yegor en Abie verdienen een uitstekende score en wij kunnen het SFelec-team zeker aanbevelen! Dirk V. Borgloon

Correcte afhandeling. Afspraken komen goed na. Voor inlichtingen zijn ze direct bereikbaar en behulpzaam. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Firma is zeker aan te bevelen

Vanaf dag 1 verliep alles naar wens. Super vriendelijke mensen op het secretariaat die je direct te woord staan. Steeds duidelijke info . De plaatsing van zonnepanelen, omvormer en batterij was zeer professioneel met nette plaatsing van zonnepanelen, omvormer en batterij en leidingen. Ook de keuring en melding bij Fluvius verliep snel en vlot. Nu nog wachten op goedkeuring van Fluvius om dan de premie aan te vragen. Zeker aan te bevelen firma !

Wij zijn via Christan in contact gekomen met Sfelek. Hij heeft ons een heel goede uitleg gegeven, zowel voor als na de plaatsing. Je kunt altijd bij hem terecht. De plaatsing gebeurde snel na de offerte. Wij zijn heel tevreden over de plaatsing, alles werd heel mooi afgewerkt, alsook de service. Dank je wel aan gans het bedrijf.

De verschillende etappes vanaf offerte, plaatsing, keuring tot aanmelding bij Fluvius verliepen onverwacht snel, een pluspunt ! De gevraagde (en moeilijk vindbare) reservedakpannen bleken niet nodig. Alleen de communicatie kon op sommige ogenblikken wat vlotter verlopen zijn.

Zeer content over deze firma!! Mannen hebben prima gewerkt schoon afgewerkt! Installateurs zeer bekwame vakmannen mannen ! ( Abbie, mustafa,Ali) Ik raad deze firma zeker aan iedereen aan!! Bedankt

Tijdens de renovatie van onze woning werkten we met een 25-tal bedrijven. Daar zaten goeie en veel minder goeie bedrijven tussen, doch zelden een positieve begeleiding van start tot finish gekregen als bij SFelek. Dhr Severi Christian zag ik op dag 1 om een offerte en analyse op te maken die gunstig was voor onze situatie en tijdens het hele traject van installatie tot aanvraag premie was hij bereikbaar, vriendelijk en heeft hij ons steeds naar best vermogen en met een glimlach geholpen. Wij zijn dan ook super tevreden dat wij voor de installatie van zonnepanelen voor SFelek kozen. Dankjewel aan het hele team.

In mei heeft sfeleks onze zonnepanelen komen plaatsen. Daar zijn wij 100% tevreden over, van zowel de verkoopster als de plaatsers en de man die de omvormer heeft geplaatst. Heel vriendelijk, beleefd en alles proper afgewerkt. Bedankt allemaal!!

Super goede service proper werken niet duur en super vriendelijk jongens een aanrader voor iedereen u zult content zijn serge lecomte

Top firma, houden zich aan alle afspraken, vriendelijk, professioneel en vlot bereikbaar. Een echte aanrader. Mathieu Zutendaal.

Vriendelijk en goed geholpen

Top Bedrijf Houd zich aan de afspraken Bedankt

Correcte afhandeling. Afspraken komen goed na. Voor inlichtingen zijn ze direct bereid. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Firma is zeker aan te bevelen en ze hebben hun eigen plaatsers en electriekers.

Sfelek is een correct bedrijf met perfecte plaatsing van de zonnepanelen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zijn er panelen geplaatst om zoveel mogelijk zon op te vangen? dit was hun idee en berekening om zoveel mogelijk rendement uit te halen. Zekers aan iedereen aan te raden.

SFelek heeft ons prima geholpen. De zonnepanelen zijn netjes geplaatst. Alles werd dezelfde dag nog aangesloten. Enkele dagen later gekeurd. We zijn super tevreden over de service

Ons goed gevoel voor Sfelek ging na vlekkeloze installatie en administratie over naar grote tevredenheid & duurzaamheidgevoel - en vleien mag niet maar salesman Christian is topper - alle respect voor Sfelek 👌🏽

tevreden van de plaatsing van de installatie, alle afspraken werden correct na gekomen ,een aanrader

Zeer tevreden over de aanpak van A tot Z, de plaatsing, vriendelijke mensen, altijd respectvol behandeld. Ik verwacht dat verdere opvolging en service zo verder zal lopen.

Zeer duidelijke en professionele uitleg van Jessica. Een echte aanrader!

Zeer tevreden over Sfelek. Zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Telefonisch goed bereikbaar. Zeer behulpzaam en goede service.