Kies voor een Thuisbatterij van SFelek.

Optimaliseer uw energiegebruik met een thuisbatterij van SFelek

Contacteer ons

Schakel over op een thuisbatterij

Bij SFelek begrijpen we het belang van het maximaliseren van de opbrengst van uw zonnepanelen en het optimaliseren van uw energiegebruik. Daarom bieden we hoogwaardige thuisbatterijen aan die u in staat stellen om overtollige energie op te slaan voor later gebruik.

Onze aanpak is gebaseerd op maatwerk.

Onze batterij stelt u in staat om energie op te slaan tijdens piekuren wanneer de elektriciteitsprijs laag is en deze energie te gebruiken tijdens piekuren wanneer de elektriciteitsprijs hoog is. Hierdoor kunt u uw energiekosten verder verlagen en profiteren van een dynamisch elektriciteitscontract.

Waarom kiezen voor een thuisbatterij van SFelek?

Met een thuisbatterij kunt u uw eigen opgewekte energie opslaan en deze gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Dit maximaliseert uw zelfconsumptie en minimaliseert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Door gebruik te maken van opgeslagen energie tijdens dure piekuren, kunt u uw energiekosten verlagen en profiteren van voordelige tarieven.

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij.

LUNA2000 Huawei Thuisbatterij
  • Energieopslag en onafhankelijkheid: Een thuisbatterij stelt huiseigenaren in staat om overtollige energie die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen op te slaan voor later gebruik. Dit vergroot de onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, waardoor huishoudens minder afhankelijk zijn van externe energiebronnen en minder gevoelig zijn voor stroomuitval.

  • Kostenbesparing: Door energie op te slaan tijdens periodes van lage vraag of wanneer de energieprijzen laag zijn, kunnen huiseigenaren profiteren van lagere elektriciteitskosten. Ze kunnen hun opgeslagen energie gebruiken tijdens piekuren wanneer de elektriciteitskosten hoger zijn, waardoor ze geld besparen op hun energierekening op de lange termijn.

  • Netstabilisatie: Thuisbatterijen kunnen helpen bij het stabiliseren van het elektriciteitsnet door pieken en dalen in de vraag naar elektriciteit op te vangen. Dit draagt bij aan een betrouwbaarder elektriciteitsnetwerk en kan helpen om de behoefte aan nieuwe energiecentrales te verminderen, wat gunstig is voor het milieu.

  • Duurzaamheid: Door het gebruik van een thuisbatterij kunnen huishoudens hun ecologische voetafdruk verkleinen door meer gebruik te maken van zelf opgewekte hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie. Dit draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering en vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

  • Backup-stroomvoorziening: In het geval van een stroomstoring fungeert een thuisbatterij als een backup-stroombron, waardoor essentiële apparaten en systemen in huis blijven werken. Dit kan vooral handig zijn tijdens noodsituaties of natuurrampen, waarbij toegang tot elektriciteit van vitaal belang kan zijn voor communicatie, verlichting en veiligheid.

  • Toekomstgericht investeren: Investeren in een thuisbatterij is niet alleen gunstig op korte termijn, maar ook op lange termijn. Met de voortdurende evolutie van energietechnologieën en de groeiende vraag naar duurzame energiebronnen, kan het bezitten van een thuisbatterij waarde toevoegen aan een woning en het aantrekkelijker maken voor toekomstige kopers.

Veel gestelde vragen bij een thuisbatterij.

Wat is een thuisbatterij en hoe werkt het?

Een thuisbatterij is een apparaat dat thuis wordt geïnstalleerd om elektriciteit op te slaan die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen. Het slaat overtollige energie op die overdag wordt opgewekt en levert deze energie later weer af wanneer dat nodig is, zoals ‘s avonds of tijdens stroomuitval.

Welke voordelen biedt een thuisbatterij?

Enkele voordelen van een thuisbatterij zijn onder meer het vergroten van de energieonafhankelijkheid, het besparen op energiekosten, het stabiliseren van het elektriciteitsnet, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bieden van een backup-stroomvoorziening tijdens stroomstoringen.

Hoe lang gaat een thuisbatterij mee?

De levensduur van een thuisbatterij varieert afhankelijk van het merk, het type batterij en hoe deze wordt onderhouden. Over het algemeen hebben thuisbatterijen een levensduur van 5 tot 15 jaar, afhankelijk van factoren zoals het aantal laadcycli en de omgevingsomstandigheden.

Hoeveel kost een thuisbatterij?

De kosten van een thuisbatterij kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het merk, de capaciteit en het type batterij. Over het algemeen kunnen de kosten variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s, inclusief installatiekosten.

Kan ik een thuisbatterij gebruiken als ik geen zonnepanelen heb?

Ja, hoewel thuisbatterijen vaak worden gebruikt in combinatie met zonnepanelen, kunnen ze ook worden gebruikt zonder zonnepanelen. In dit geval kan de thuisbatterij worden opgeladen vanuit het elektriciteitsnet tijdens periodes van lage tarieven en kan de opgeslagen energie worden gebruikt tijdens piekuren of tijdens stroomuitval.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een thuisbatterij?

Enkele belangrijke overwegingen zijn onder meer de capaciteit van de batterij, de levensduur, de compatibiliteit met bestaande energiesystemen, de installatiekosten, garanties en onderhoudsvereisten. Het is ook belangrijk om de energiebehoeften van uw huishouden te evalueren en advies in te winnen bij de professionals van SFelek voordat u een beslissing neemt.

Kim

Kim

Antwoordt doorgaans binnen een uur

I will be back soon

Kim
Hallo 👋
Hoe kan ik u helpen?
Whatsapp
Matt Vliegen
Matt Vliegen

Heeft net een 5 sterren review geschreven.

Great service, very professional and thrustworthy!

Super service! Eerlijke firma! Correcte en snelle plaatsing! Heel tevreden van!

Goede communicatie zeer vriendelijke en behulpzame installateur.

Vriendelijke en efficiente vertegenwoordigster. Doen wat ze beloven, stipt, correct uitgevoerd aan goed doordachte prijzen.

Zeer tevreden

Goede prijs Goede service

Wij zijn zeer tevreden over professionaliteit alsook de hulpvaardigheid bij het zoeken naar oplossingen. Zeer vlotte afhandeling! Een dikke merci aan het hele team!

Niks slechts over te vertellen.. alles liep zoals het zou moeten.

Juiste info en telefonische annulatie .....dank je

Hallo Ik ben zeer tevreden Bedankt sfelek voor alles Groetjes familie akyar.

Nous avons fait installer des panneaux solaires et une batterie l’année dernière et sommes très satisfait du service reçu La batterie ne fonctionnait pas parce que nous n’avions pas 400 volts mais les panneaux fonctionnaient très bien. Finalement après avoir changé le voltage tout est ok Très réactif,toujours contactable Merci à Gil et Omar.

Snelle sevice en klantvriendelijkheid! Werd meteen geholpen met vragen.

Vriendelijke vertegenwoordiger, goede en snelle service, bij vragen steeds een snelle reactie. Niets negatiefs op aan te merken.

Zeer correct in alle info en plaatsing. Fijne ervaring geweest .

Ik heb nu bijna een jaar geleden mijn zonnepanelen en thuisbatterij laten installeren door sfelek en tot vandaag ben ik nog altijd tevreden. Ze waren ook heel flexibel hoe ik de betaling heb kunnen doen.

Goede service, vriendelijk en goede kwaliteit

Goed geïnformeerd. Snel geholpen.

Klantvriendelijk,duidelijk en correct... Een super service en een top team... Komen hun afspraken na en ben een tevreden klant... Een aanrader voor iedereen

Heel tevreden met de installatie die ze bij mij hebben gedaan! Diverse keuzes aan omvormers, batterijen en panelen. Alles in een dag of zelfs in een middagje klaar! Goeie service. Had gevraagd voor een offerte aan een van hun verkopers en het kon al een week later geïnstalleerd worden! Echt een top service!

Zeer tevreden over de service

Binnen drie weken na onze eerste contactname waren onze zonnepanelen geplaatst, gekeurd en aangemeld! Zowel de commerciele en administratieve opvolging als de stipte, erg professionele en keurige installatie door Jaros, Yegor en Abie verdienen een uitstekende score en wij kunnen het SFelec-team zeker aanbevelen! Dirk V. Borgloon

Correcte afhandeling. Afspraken komen goed na. Voor inlichtingen zijn ze direct bereikbaar en behulpzaam. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Firma is zeker aan te bevelen

Vanaf dag 1 verliep alles naar wens. Super vriendelijke mensen op het secretariaat die je direct te woord staan. Steeds duidelijke info . De plaatsing van zonnepanelen, omvormer en batterij was zeer professioneel met nette plaatsing van zonnepanelen, omvormer en batterij en leidingen. Ook de keuring en melding bij Fluvius verliep snel en vlot. Nu nog wachten op goedkeuring van Fluvius om dan de premie aan te vragen. Zeker aan te bevelen firma !

Wij zijn via Christan in contact gekomen met Sfelek. Hij heeft ons een heel goede uitleg gegeven, zowel voor als na de plaatsing. Je kunt altijd bij hem terecht. De plaatsing gebeurde snel na de offerte. Wij zijn heel tevreden over de plaatsing, alles werd heel mooi afgewerkt, alsook de service. Dank je wel aan gans het bedrijf.

De verschillende etappes vanaf offerte, plaatsing, keuring tot aanmelding bij Fluvius verliepen onverwacht snel, een pluspunt ! De gevraagde (en moeilijk vindbare) reservedakpannen bleken niet nodig. Alleen de communicatie kon op sommige ogenblikken wat vlotter verlopen zijn.

Zeer content over deze firma!! Mannen hebben prima gewerkt schoon afgewerkt! Installateurs zeer bekwame vakmannen mannen ! ( Abbie, mustafa,Ali) Ik raad deze firma zeker aan iedereen aan!! Bedankt

Tijdens de renovatie van onze woning werkten we met een 25-tal bedrijven. Daar zaten goeie en veel minder goeie bedrijven tussen, doch zelden een positieve begeleiding van start tot finish gekregen als bij SFelek. Dhr Severi Christian zag ik op dag 1 om een offerte en analyse op te maken die gunstig was voor onze situatie en tijdens het hele traject van installatie tot aanvraag premie was hij bereikbaar, vriendelijk en heeft hij ons steeds naar best vermogen en met een glimlach geholpen. Wij zijn dan ook super tevreden dat wij voor de installatie van zonnepanelen voor SFelek kozen. Dankjewel aan het hele team.

In mei heeft sfeleks onze zonnepanelen komen plaatsen. Daar zijn wij 100% tevreden over, van zowel de verkoopster als de plaatsers en de man die de omvormer heeft geplaatst. Heel vriendelijk, beleefd en alles proper afgewerkt. Bedankt allemaal!!

Super goede service proper werken niet duur en super vriendelijk jongens een aanrader voor iedereen u zult content zijn serge lecomte

Top firma, houden zich aan alle afspraken, vriendelijk, professioneel en vlot bereikbaar. Een echte aanrader. Mathieu Zutendaal.

Vriendelijk en goed geholpen

Top Bedrijf Houd zich aan de afspraken Bedankt

Correcte afhandeling. Afspraken komen goed na. Voor inlichtingen zijn ze direct bereid. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Firma is zeker aan te bevelen en ze hebben hun eigen plaatsers en electriekers.

Sfelek is een correct bedrijf met perfecte plaatsing van de zonnepanelen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zijn er panelen geplaatst om zoveel mogelijk zon op te vangen? dit was hun idee en berekening om zoveel mogelijk rendement uit te halen. Zekers aan iedereen aan te raden.

SFelek heeft ons prima geholpen. De zonnepanelen zijn netjes geplaatst. Alles werd dezelfde dag nog aangesloten. Enkele dagen later gekeurd. We zijn super tevreden over de service

Ons goed gevoel voor Sfelek ging na vlekkeloze installatie en administratie over naar grote tevredenheid & duurzaamheidgevoel - en vleien mag niet maar salesman Christian is topper - alle respect voor Sfelek 👌🏽

tevreden van de plaatsing van de installatie, alle afspraken werden correct na gekomen ,een aanrader

Zeer tevreden over de aanpak van A tot Z, de plaatsing, vriendelijke mensen, altijd respectvol behandeld. Ik verwacht dat verdere opvolging en service zo verder zal lopen.

Zeer duidelijke en professionele uitleg van Jessica. Een echte aanrader!

Zeer tevreden over Sfelek. Zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Telefonisch goed bereikbaar. Zeer behulpzaam en goede service.